Skip to content

San Kai Do

-Allround Fighting i Tierp

Välkomna!

Logo_front

Basics

Tisdagar:

18:00 – 19:00
Kampssportsträning för barn.
(Från 3 klass)

19:00 – 20:15
Allround Fighting, Vuxen-/ungdomsgrupp

Torsdag:

18:00 – 19:00
Kampssportsträning för barn.
Fortsättare (Från 3 klass)

19:00 – 20:15
Allround Fighting, Vuxen-/ungdomsgrupp

Lördag:

9:30 – 10:30
Barn-bas
(Från 1 klass)

10:30 – 12:00
Egen träning för deltagare i vuxengrupp. Kolla med tränare om deltagande

Söndag:

10:00 – 11:30
Allround Fighting, Vuxen-/ungdomsgrupp

Extra träningar eller läger så postar vi det i första hand i vår Facebook-grupp så gå med i den och gilla vår sida för att inte missa någon info.

Home-Tierp

Terminsavgifter 2024

Barn: 550 kr (om man har fler barn som vill träna så är priset för andra barnet 450 kr)

Vuxen (från 15 år): 900 kr

Märk inbetalningen med den tränandes namn.

Betalning görs på följande sätt:

Swish-Nummer: 123 449 06 52

BG nummer: 5138-3172

Föreningens årsavgift om 200 kr inkluderas i terminsavgiften och räknas av per kalenderår. I och med att ni betalar terminsavgift så är ni också medlemmar i Tierps San Kai Do Kampsportsförening.

Home-Tierp

Allround Fighting,
Bas (från 7 år) och Allround Fighting-barn (9-12 år)

Barn-bas: Från 7 år (Klass 1)

Vårt mål är att förbättra kvalitéer som motorik, balans, koordination, smidighet och rumsmedvetenhet. Även förbättrad inlärningsförmåga, självkänsla och trygghet genom träning och det sociala samspel som träningen ger. Träningen anpassas till barnens fysiska mognad på ett lekfullt sätt. Här sker träningen i t-shirt och vi har ingen gradering för denna grupp.

Allround Fighting-barn:(klass 3 till klass 6)

Barnträningen tar influenser av kampsport, gymnastik och funktionell träning. Barnen tränar slag- och sparktekniker, kast samt olika typer av brottnings- och fasthållningstekniker.
Vi fokuserar på att lära barnen struktur, grundteknik och övar på att samarbeta i grupp. Även här är vårt mål är att förbättra kvalitéer som motorik, balans, koordination, smidighet och rumsmedvetenhet. Även förbättrad inlärningsförmåga, självkänsla och trygghet genom träning och det sociala samspel som träningen ger. Träningen anpassas till barnens fysiska mognad på ett lekfullt sätt.

Första graderingen man får göra är efter två terminer av träning.

Mer info om graderingarna hittar du här och kan också fråga någon i dojon.

Icon label

Nyhetsbrev

Inför varje terminsstart skickar vi ut nyhetsbrev. Anmäl dig nedan så att du inte missar något.

Icon label

Vanliga frågor:

Days
Hours
Minutes
Seconds

NY TERMIN I NYA LOKALER

Terminen startar som vanligt veckan efter skolan startar. Vad som är nytt från i år är att vi har då flyttat in i nya lokaler. Vi kommer nu att hålla till i Tierps Padelcenters lokaler och det är något vi verkligen ser fram mot. Ljusaoch stora ytor, fräscha omklädningsrum, bra med parkeringsmöjligheter och cykelbanor hela vägen fram till dörren. Kom och var med på en spännande resa under hösten. Klicka in nedan i Facebook-gruppen så att du inte missar väsentlig information.

Vad händer just nu

REGISTERUTDRAG

Alla som jobbar med barn i föreningen måste visa upp ett begränsat registerutdrag för någon huvudinstruktör eller medlem i styrelsen. För att beställa ett sådant följer ni länken nedan.

Till Polisens hemsida

UPPDATERING AV MEDLEMSSIDOR

Vi jobbar just nu med att uppdatera medlemssidorna så att det ska bli lättare att navigera samt att man ska kunna gå kompletterande kurser inom föreningens ramar. Tex instruktörsutbildning, kost & prestation, träningsplanering, anatomi och fysiologi. Därför kan ni redan nu gå in och skapa ett konto på learn.sankaido.nu. När ni gjort det så säger ni till på träningen (eller skickar ett meddelande) så får ni en “kursnyckel” som gör att ni kommer åt vår syllabus, filmer samt de dokument som redan nu finns tillgängliga.

Våra instruktörer 

Edit Eriksson

Edit Eriksson

Shihan, 5:e dan
Mikael Eriksson

Mikael Eriksson

Shihan, 5:e dan

Fredrik Österberg

Fredrik Österberg

Sempai, 2:a dan
Fredrik Karlsson

Fredrik Karlsson

Sempai, 1:a dan
Altin Januzzi

Altin Januzzi

Sempai, 1:a dan
Lee Smith

Lee Smith

Sempai, 1:a dan

Kontakt

  Tierps San Kai Do Kampsportsförening

  E-post: info@skd-tierp.se

  Besöksadress:

  Näringsvägen 2, 81535 Tierp

  Vi finns på plats:
  Tisdagar: 18.00-20.00
  Torsdagar: 19.00-20.00
  Lördagar: 9.30-12.00
  Söndagar: 10.00-11.30

  San Kai Do

  San Kai Budo Association är en modern kampsportsorganisation som är utvecklad av eldsjälar med lång erfarenhet av karate & annan kampsport. San Kai Do – Allround Fighting är en stil som, till skillnad från många andra kampstilar, utvecklas kontinuerligt för att ge bättre träningsresultat men där vi fortfarande har djupa rötter i den japanska budon. 

  Träningen omfattar i allmänhet uppvärmning, stretching, teknikträning, olika kampövningar samt fightingdrillar och katadrillar. I träningen används så kallade ”mittsar” (träningsredskap som man kan slå och sparka mot) vilka hjälper Dig att förbättra både Din styrka och kondition, dessutom undviker Du onödiga skador. För att göra det lättare att lära sig stilen, sker all träning tillsammans med en partner. Det gör träningen mer realistisk och dessutom blir den roligare. Trots de moderna träningsmetoderna har San Kai Do ändå lyckats bevara den kärna av österländsk disciplin och respekt som kännetecknar all seriös budo.

  SKD – Tierp kan genom detta system erbjuda Dig en intressant och varierande träning som hjälper Dig att komma i form samtidigt som Du lär Dig en kampkonst. Alla kan träna San Kai Do – Allround Fighting, men träningen är krävande. 

  SAN KAI DO

  San Kai Do betyder de tre enheternas väg. I japansk filosofi står detta för kropp, medvetenhet. rörelse och vägen är att skapa en balans för att uppnå harmoni. Detta är väl överensstämmande budons grundtanke och är en filosofi som eftersträvas i organisationen.